naruči svoj

inspirativni kalendar

Inspiracija mjeseca

INSPIRATIVNI KALENDAR 2022.

 

Ideja za inspirativni kalendar je došla kao spoj ljubavi prema dizajnu i inspirativnim citatim, a kako je kalendar nešto što svi koristimo nastao je projekt inspirativnih kalendara i već petu godinu zaredom nastaju antistres i inspirativni kalendari.

Svaki mjesec imamo inspiraciju mjeseca, koja pored lijepog dizajna daje i motivaciju svaki put kada pogledamo na kalendar, kao podsjetnik da nam uljepša dan.

Dolaze u 3 varijante dizajna na drvenom ručno rađenom stalku.

Mali format i praktičnost kao i unikatan dizajn ga čine savršenim poklonom dragoj osobi da ih inspirira cijelu godinu.

poslovni poklon

 

Svaka stranica im predviđen prostor za brendiranje, kako bi se ovaj unikatni poklon pretvorio u poseban poslovni poklon te standardni dosadni kalendar zamjenio nečim lijepim i inspirativnim.

Standardni antistresni kalendar  na pozadini svakog listića ima mandala bojanku, koja svojim zanimljivim dizajnom daje pravu art terapiju i relaksaciju, te dolazi sa paketićem od 6 bojica kako bi bio uvijek spreman za korištenje.

Pored brendiranja logotipom, moguće je napraviti i custom dizajn kako bi imali svoj vlastiti kalendar na stalku sa porukama tvrtke.

privatni ili poslovni poklon

DRVENI STALAK

 

Dizajn po izbodu

Drveni stalak

Mogućnost brendiranja

-moguće naručiti veću količinu za poslovni poklon ( cijena na upit)

CIJENA

75KN + pt

 

antistresna bojanka

 

Nastala je kao nusprodukt antistresnog kalendara, jer su se mandala bojanke pokazale kao izvrstan alat za opuštanje i kreativu. Zbog toga sam odlučila napraviti i zasebnu bojanku kao samostalni proizvod pored već poznatog kalendara. Prateća bojanka u sebi ima 18 stranica različitih motiva za bojanje. Dolazi kao i kalendar u opciji na stalku ili u kutijici, a uz svaku na poklon darujem mini bojice.

 

Mali format 12x13cm je idealan za stol i uklopit će se uz sve stilove.

A obojane listove možete uokviriti , pokloniti ili zalijepiti na zid da vam ukrase prostor, ili ih jednostavno držati na stalku i imati uvijek pri ruci.

 

KALENDARI 2022.

ODABERI SVOJ proizvod

You cannot copy content of this page