O MENI I KOTAČIĆU

JA SAM MAJA

TU SAM DA VAM ISPRIČAM PRIČU

Ispričati nečiju priču kroz dizajn, jednako je izazov koliko i privilegija. Moći dočarati nečiju viziju, san, suštinu i jedinstvenost, kroz sliku i grafiku, znači udahnuti život nečijim mislima ali i poslovanju. Baš to je moja želja, ali i moja najveća strast – osjetiti puls nečijih želja i oživjeti ih.

Kreativni kotačić nastao je kao dizajnerski studio u kojem vaša priča, koja sanja biti ispričana napokon dobiva formu, boju, rekla bih ukratko dušu… i oživi.

Bilo da ste pisac koji zamišlja korice svoje prve knjige ili tražite grafičko rješenje za svoje poslovanje, počevši od izrade logotipa i vizualnog identiteta pa sve do popratnih sadržaja poput vizitki, plakata, bannera i sličnih materijala ili jedinstvenog grafičkog rješenja za vašu web stranicu, ovdje sam da ispričam vašu priču na najbolji mogući način.

Što ME čini drugačijOM?

Vaša jedinstvenost zaslužuje jedinstven pristup, zbog toga kroz poslovno savjetovanje prvo upoznajem vas i vaš brend a zatim zajedno s vama kreiram posebnu priču, te vas podržavam marketinški ili kroz kreiranje i vođenje vaših društvenih mreža. Saživjeti se s vama i vašom vizijom, ono je što me najviše motivira i ono što Kreativni kotačić čini drugačijim, studiom gdje je dizajn plod podjednako moje inspiracije i vaših želja.

Moderni dizajn za mene je plod intuitivnog prepoznavanja onoga što svaki klijent priželjkuje ali i kompaktno rješenje koje je praktično, jednostavno i prepoznatljivo. Ovo potonje smatram osobito bitnim kod izgradnje vizualnog identiteta za bilo koji brend. Jednostavnost, elegancija, ponekad vrckavost, usklađenost boja i fluidnost samog dizajna kroz lagane linije, trebaju odražavati energiju projekta i to smatram ključnim.

 

qode interactive strata

MOJE specijalnosti?

Kako sam završila grafički fakultet, moja pozadina je zapravo tehnologija, no dizajn je oduvijek bio ljubav, koja je nakon 12godina rada u struci i paralelnog rada u dizajnu ipak pobijedila i izronila na površinu. No tehničko znanje i bogato iskustvo sa tehnologijama su samo upotpunili ono u čemu sam stvarno dobra, a to je kreativno izražavanje. Tako je brendiranje zauzelo posebno mjesto u mom opusu posla. No pored toga bavim se i drugim granama dizajna.

DIZAJN LOGOTIPA

Kroz višegodišnji kvalitetni rad, profilirala sam se kao studio specijaliziran za izradu vizualnog identiteta, takozvano brendiranje, koje počinje izradom vašeg loga. Logo je ono što klijent prvo vidi i ono s čime saživi, te treba biti vrlo efektan i upečatljiv te na prvu predstavljati srž vašeg projekta ili poslovanja.

VIZUALNI IDENTITET - BRENDIRANJE

Uz njega se veže cijeli vizualni identitet poslovanja ali i kasnijih marketinških aktivnosti, on vas izdvaja u moru sličnih proizvoda i brendova i na kraju vašem klijentu daje sigurnost da je proizvod ili usluga koju predstavlja kvalitetna. Zbog toga s vama kreiram logo i postavljam temelj za gradnju vašeg brenda, ali sam ovdje i da vas vodim kroz vaš marketinški razvoj i usklađujem kroz sve ostale popratne sadržaje od vizitki pa sve do vaše web stranice. Tako stvaramo brend koji priča vašu unikatnu priču!

KNJIGE, SLIKOVNICE , ILUSTRACIJE

Specijalizirala sam se također za rad u nakladništvu, gdje svojim grafičkim rješenjima udahnem život novim književnim naslovima, slikovnicama i svim popratnim sadržajima, te nudim široku paletu grafičkih rješenja od dizajna korica, ilustracija, sve do prijeloma i dizajna popratnih sadržaja poput najavnih mockupova za društvene mreže ali i medijske objave, poput bannera, plakata i roll – upova.

Dizajn je samo početak Vaše priče, ali i onaj ‘final touch’ koji često čini razliku između prosječnog i mega uspješnog projekta.

Ovdje sam da Vaš projekt učinim jedinstvenim i dugopamtljivim.

zadovoljni klijenti

Fascinirana sam Majinom strpljivošću i profesionalnošću – neopterećena je svojim velikim znanjem i talentom, ne gura ideje i dizajn “na silu”, osluškuje, prepravlja – i veseli se zajedno sa mnom kada pogodimo pravu stvar! Ne bih je mijenjala ni za šta ❤ !

INDIRA ANTONINI, Ilegal lotus

Maja je iznimno draga, profesionalna, strpljiva, kreativna… Preporuke ❤

SANJA BILA, Studio S

Maja je ispunila sva moja očekivanja. Toplo preporučam❤️

ANICA ČARAPIĆ, Newborn love by Anika

pogledaj moj portfolio

You cannot copy content of this page